20 Ocak 2013 Pazar

Tramer'e atılan mesajlar çelişkili

Tramer e Atılan Mesajlar Boş


LÜTFEN DİKKAT;

Değerli arkadaşlar 2. el araç alırken tramer den aldığınız araçın kazasını öğrenmek için hangi hattan olursa olsun 5664 e mesaj atmak yolu ile o arçın kaza kaydını görüyorsunuz.

LAKİN PEŞİNEDE ŞU UYARI GELİYOR

"Hizmetlerimizde sunulan bilgiler, tamamen kurumumuza gönderilen sigorta şirketlerinin kayıtlarına dayanmaktadır. Bu bilgilere dayanarak yapılacak ticari işlemlerin sorumlululuğu kuruluşumuza ait değildir."

BAKIN HEM BİLGİ VERİYORUZ DİYE VATANDAŞTAN PARA ALINIYOR PEŞİNEDE KENDİ BİLGİLERİNİN YANLIŞ OLACAGINI SÖYLEYİP TİCARETTE DİKKATE ALMAYIN DİYYORLAR .
İŞTE BU DA VATANDAŞI KABDIRMANIN BİR YOLU.

AYRICA BU KAYITLARDA JANDARMA VE POLİSİN TUTANAKLARIDA YER ALMIYORMUŞ.
SORUYORUZ SİZ NEYİN KAYDINI NEYE GÖRE ALIP YANLIŞ BİLGİLENDİRME YAPIYORSUNUZ?

Sayfalarındaki yasal uyarı ve mesaj ücretleride aşşağıda.......

5664Yasal Uyarı:
Hasar Geçmişi Sorgulama hizmetiyle sunulan hasar bilgileri, 2003 yılından itibaren sigorta şirketleri tarafından yapılan kasko ve trafik sigortası hasar ödemeleri ile sınırlıdır. Hasar bilgileri bir defaya mahsus cam hasar ödemelerini içermemektedir.
Kaza sorgulama hizmetinde trafik kazasına karışanların kendi aralarında tuttuğu Kaza Tespit tutanağı (KTT) bilgileri esas alınmıştır. Polis ve jandarma tarafından tutulmuş kaza bilgisi kayıtları bu hizmet kapsamında yer almamaktadır.
Hizmetlerimizde sunulan bilgiler, tamamen kurumumuza gönderilen sigorta şirketlerinin kayıtlarına dayanmaktadır. Bu bilgilere dayanarak yapılacak ticari işlemlerin sorumlululuğu kuruluşumuza ait değildir.

Servis Ücretleri:
Hasar servisi: 3.60 TL
Kaza servisi: 2.80 TL
Trafik servisi: 2.40 TL
Kasko servisi: 2.40 TL
Mağdur servisi: 2.00 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder