6 Nisan 2013 Cumartesi

Araç Sorgulama

Biz Otorapor olarak, Tüm marka ikinci el otomobillere araç sorgulama ile birlikte fiziki kontrol, test ve muayene yaparak Bağımsız Oto Expertiz Raporu düzenliyoruz.

OTORAPOR Çağrı Merkezine satın almak istediğiniz aracın bilgilerini veriyor, satın almak istediğiniz ekspertiz/raporlama paketini seçip randevu aldıktan sonra aracı bize getiriyorsunuz.
Biz aracı profesyonel test cihazlarıyla, (dinamometre, fren test, yanal kayma, süspansiyon test, dijital far test, akü test, ön boşluk test, lastik derinlik ölçer, boya kalınlık ölçer, gürültü test, OBD diagnoz arıza tespit) cihazları ile tam donanımlı servislerimizde tepeden tırnağa ekspertiz edilip raporu size sunuyoruz.

Aynı zamanda aracınızı internette, oto pazarında veya galeride satıyorsanız "ekspertiz raporuyla" birlikte daha kolay satmak için OTORAPOR'dan ekspertiz raporu alabilirsiniz.
Ayrıca kısa süre sonra gezici hizmet olarak arabayı bulunduğu yerde ön ekspertiz yaparak müşteriye araç hakkında ön bilgi verilecektir.


OTORAPOR,
alıcı ve satıcının buluşup,
ekspertiz yaptırabileceği,
anlaşabileceği, danışabileceği,
fikir alabileceği, pazarlık yapabileceği
rahat bir ortama sahiptir.
Müşterilerinizle rahatlıkla OTORAPOR'da buluşabilirsiniz.
Merkezimiz noterler, bankalar, trafik müşavirlerinin bulunduğu bölgededir.
Tüm araç alım-satım işlemlerinizi
hızlı ve rahat
bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
Danışmanlarımız tüm araçlar hakkında,
alım-satım prosedürleri hakkında
sorularınızı memnuniyetle
cevaplandırmaya hazırlardır.






İstanbul'da internette satılık bir araç beğendiniz,
ancak arabanın kaza, masraf, arıza durumları hakkında sağlıklı bilgi aldıktan sonra
İstanbul'a gelmek istiyorsanız
OTORAPOR tam size göre!
Beğendiğiniz aracı OTORAPOR'a yönlendirin,
arabayı tepeden tırnağa ekspertiz edelim,
Ekspertiz Raporunu size gönderelim, araç hakkında size detaylı bilgi verelim.
Ve İstanbul'da sizi karşılayalım;
Tüm satış işlemlerinde size yardımcı olalım.
İstediğiniz arabayı gönül rahatlığıyla tam ekspertizi yapılmış olarak alın.
Paranız boşa gitmesin.





HİZMETLER:


Tam kapsamlı Oto Ekspertiz Raporu
Yanal Kayma Test
Süspansiyon Test
Fren Test
Kaporta Boya Ekspertizi
Ön takım boşluk ve arıza Ekspertizi
Alt gövde kontrolleri
Far Test
İç aksam kontrolleri
Dış aksam kontrolleri
Akü Test
OBD Arıza Test ve Tespit
Lastik Test
Diğer Kontroller








Araçlarda ekspertiz edilen kısımlardan bazıları :
Motor, mekanik, şanzıman, defransiyel, ön takım boşluk, fren, süspansiyon, direksiyon sistemi, egzoz sistemi, soğutma, ısıtma sistemi, klima sistemi, elektrik, elektronik, akü sistemleri, tüm aksesuarlar, on-board sistemi, beyinler, şasiler ve bağlantıları, pas ve sel kalıntıları, dyno üzerinde yol testi, vites değiştirme kalitesi, debriyaj operasyonu, motor performansı, direksiyon hizalama, sürüş sorunları, yanlış kullanım sorunları, fabrikasyon sorunlar, kilometre sayacı tutarsızlıkları (cihaz verileri), boya, kaporta fabrikasyon ölçümleri





(Çeşitli paketlerle aracın öğrenmek istediğiniz diğer noktalarını da seçebilirsiniz.)

Tüm testlerin neticesinde, kontrol sonuçları ayrıntılı biçimde bilgisayarda oluşturulan teknik verilerle rapor şeklinde hazırlanır. Araca puanlama yaparak karne hazırlanır. Onarım yada bakım gerektiren konularda da bilgilendirilir.
Web sitemizde oto ekspertiz raporu yayınlanır. Şüphe bırakmaz.
Sadece göz attırmayın OTORAPOR'layın!
Mesaj atarak araba alınmaz, birikiminizi riske atmayın.
Fiziki test ve muayenenin yerini hiçbir şey tutamaz.
Güvenmek iyidir ama OTORAPOR'lamak daha iyidir!





OTORAPOR SİZİ TÜM HİLELERDEN KORUR,
BÖYLECE, Satın aldığınız araca değerinin üstünde bedel ödemezsiniz,
Hasar, kaza ve arızaları hakkında güvenilir bilgiye ulaşırsınız,
Tam ekspertizi yapılmış 2.el araç sahibi olursunuz,
Araca ait trafik ve vergi borçlarından haberdar olursunuz,
Aracın kilometre (OBD cihaz verileri/kayıtlar) ve orjinal/değişmiş parçalarını öğrenirsiniz,




OTORAPOR SİSTEMİ:
Günümüz araçları çok karmaşık motor, şanzıman, mekanik, elektrik, elektronik sistemlere sahiptir. Mevcut ve ileride olabilecek sorunları belirlemek için çok kapsamlı ekspertiz ekipmanları cihaz ve teçhizatının yanı sıra yüksek eğitimli profesyonel teknisyenler de gereklidir. OTORAPOR, tüm bu gereksinimleri tek çatı altında bulabileceğiniz profesyonel Oto Ekspertiz kuruluşudur.
OTORAPOR, fren, yanal kayma, amortisör, dinamometre cihazı, ön takım boşluk robotu, kaporta boya test, bilgisayar test, arıza teşhis ekipmanları ve hidrolik asansörler ile donatılmıştır. Tüm testler son teknoloji cihazlarla ve robotlarla yapılmaktadır.
OTORAPOR'a göstermeden satın aldığınız araçlarda, herhangi bir arıza veya hasar çıkması halinde aracı satın aldıktan sonra onarmak için çok fazla para ve zamana ihtiyacınız olup, milyonlarca lira zarar edeceksiniz. Satın aldığınız araca değerinin üstünde bedel ödeyeceksiniz. OTORAPOR'a danışırsanız : Satın alacağınız araca değerinin üstünde bedel ödemez, gerçek durumunu öğrenirsiniz!
Aracınızı satarken ise, OTORAPOR'dan alacağınız ekspertiz raporu sayesinde aracınızı daha kolay, daha hızlı ve değerinde satacak, içiniz rahat edecektir.



FARKIMIZ : Otomobil ekspertizi günümüzde tamamen amatör olarak usta mantığıyla tamircilerde sözlü olarak yapılmaktadır. Araç alan ve satanın güveneceği sadece otomobil ekspertizi yapan kurumsal firma şu an yoktur. Bizim farkımız arabayı tamamen profesyonel cihazlarla ekspertiz edip sertifika vererek kurumsal bir kimlik altında, makul fiyat politikasıyla alıcı ve satıcının güveneceği ortamı oluşturmaktır.

HEDEF KİTLEMİZ : İnternetten, Sahibinden, Gazeteden, Galeriden, Oto pazarlarından veya mezattan araba alan-satan; otomobil alım satımından anlayan/anlamayan; güvenilir, kurumsal hizmet almak isteyen herkes.



OTORAPOR sizi kendi evinizdeymiş gibi ağırlar, alacağınız arabayı kendine alıyormuş gibi inceler. Sizin paranızı ve zamanınızı korur...










HEMEN ARAYIN:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder