22 Nisan 2013 Pazartesi

Araç Kontrol

ARACIMA ÇOK İYİ BAKTIM. İNTERNETTE SATMAK İSTİYORUM. ARACIMA ÇOK GÜVENİYORUM VE BUNU İSPAT ETMEK İÇİN OTORAPOR'DAN EKSPERTİZ RAPORU ALABİLİR MİYİM?

Aracınızı internette satılığa çıkarmadan önce Ekspertiz Raporu'nu alıp ilanınızda yayınlayabilirsiniz. Böylece ilk sizin arabanız talep görür. Aracınızı değerinde satmış olursunuz.

YAZILI OTO EXPERTİZ RAPORU VERİYOR MUSUNUZ?

Tabiki. Detaylı, kaşeli, bağımsız oto ekspertiz raporunu araç komple expertiz olduktan sonra size teslim ediyoruz.



ARACI EKSPERTİZ EDEN KİŞİYE DANIŞABİLİR MİYİM?

Yetkili OTORAPOR eksperlerimize istediğiniz soruları sorabilir, expertiz ettirdiğiniz araç hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Oto Check up Eksperlerimiz kafanızdaki tüm soru işaretlerini giderecek ve araç hakkında daha fazla fikir sahibi olmanızı sağlayacaklardır.


SORUMLULUK ALANLARI NELERDİR?

OTORAPOR sadece bilgi amaçlıdır, görüştür. OTORAPOR olarak aracın genel durumunu kontrol ederiz ve alıcıya bilgi veririz. Expertiz edilen aracın yaşı, iç ve dış yıpranmaları, boya, kaporta durumu, mekanik değişimleri, kaza, şasi, alt takım, boya, elektrik, elektronik beyin aksamlar kontrol edilir, problemler ve hatalar tespit edilir, alıcının satın alacağı araca değerinden fazla bedel ödemesine engel olunur.




OTORAPOR NELERİ KAPSAMAZ?

Örnek vermek gerekirse, ekspertiz edilen araçta yağ kaçağı varsa, bu kaçağın nereden geldiği, kaçağın önemi rapor edilir ama ne kadar masraf çıkartabileceği ve diğer bilgiler OTORAPOR kapsamında değildir. OTORAPOR'un ekspertiz ettiği aracın kesinlikle ileride arıza ve problem çıkarmayacağı anlamına gelmez. Aracın o anki görülen hataları ve kazaları kontrol edilir ve rapor edilir. OTORAPOR, aracın mevcut o anki durumu hakkında sizi bilgilendirir, hiçbir şekilde verilen rapordan sorumlu tutulamaz. OTOGARANTİ paketlerimizden birini satın alarak 2.el aracınızı garanti kapsamına alabilir, ileride doğabilecek motor ve mekanik arızalardan kendinizi koruyabilirsiniz. 2003 model ve öncesi araçları kapsamaz. Sadece 2003 model ve sonrası ve 100.000 km.'ye kadar olan araçları check up yapıyoruz. İsteğe göre 2003 öncesi araçları ekspertiz yapıyor ve bilgi veriyoruz.




OTORAPOR NELERİ KAPSAR?

Satın aldığınız pakete göre Bronz, Gümüş veya Altın kontrolü ile aracın bilgileri rapor edilir. Satıcının izin vermesi halinde ve satın aldığınız pakete göre yol sürüş testi, fren test, süspansiyon amortisör test, yanal kayma test, rampa üzerinde alt gövde kontrolleri, ODB cihazıyla arıza bildirimleri testleri yapılır (OBD UYAN ARAÇLARDA GEÇERLİDİR). OTORAPOR tüm dünyadaki ekspertiz hizmetleri gibi sadece bilgi amaçlıdır. Detaylı oto check up, raporlamalar aracın o anki durumunu analiz eder ve OTORAPOR hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.


NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ?

Amacımız size en iyi, en güvenilir ve en hızlı hizmeti sunmaktır. İyi eğitimden geçmiş uzmanlarımız satın alacağınız 2.el araçlar hakkında çok iyi bilgiye sahiptir.
Yanlış bir araç alıp zamanınızı ve paranızı boşa harcamazsınız. Kazasız araç alırsınız. Hasarsız araç alırsınız.
Alacağınız araçların piyasa değerleri tarafımızdan takip edilir. Size sadece beğenmek kalır, gerisini OTORAPOR'a bırakırsınız. Araç sorgulama zorunda kalmazsınız.




SİSTEM NASIL İŞLİYOR?

OTORAPOR Çağrı Merkezine satın almak istediğiniz aracın bilgilerini veriyor, satın almak istediğiniz ekspertiz/raporlama paketini seçip servisimizden randevu aldıktan sonra ekibimiz tüm aracı servisimizde tepeden tırnağa ekspertiz edip, raporunu size sunuyor.
Aracın seçilen pakete göre Bronz, Gümüş veya Altın paket ekspertizi, yol testleri (satıcının izin vermesi ve yol şartlarının uygun olması gereklidir), motor, şasi, kaporta, fren, süspansiyon, boya ölçümleri, alt gövde kontrolü, elektrik-elektronik düzeni kontrolü, aracı tüm önemli noktalarına bakılıp değerlendirme yapılır. İsteğe ve pakete göre aracın hasar sorgulama, 5664 sorgulama, araç sorgulama, kaza sorgulama, dosya, fatura, trafik cezası, sigorta, kasko kayıtları haciz, rehin, banka kredi kayıtları da rapor edilir.



OTORAPOR OLARAK NE YAPIYORUZ?

İstanbul'da 2007 yılında faaliyetlerine başlayan OTORAPOR, birçok yerli ve ithal aracın alım satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmiştir.
OTORAPOR, 2012 senesinde Amerika Birleşik Devletleri oto ekspertiz ve servis teknisyenleri sertifikasyon kuruluşu ASE ile, Almanya oto ekspertiz otoriteleri KÜS ve GTÜ ile görüşmeler neticesinde kurumsal yapıya geçmiştir. Son teknoloji cihaz, ekipman ve robotları bünyesine katmıştır. OTORAPOR, konusunda otorite olan eğitimli ve tecrübeli personeliyle, yenilenmiş, yeni kurumsal yüzüyle Türkiye'de oto ekspertiz alanında söz sahibi olmaya devam etmektedir.

OTORAPOR, Satın almak istediğiniz otomobili, tepeden tırnağa inceler, test eder, rapor eder, sonucunu size sunar.
İnternetten, gazeteden, galeriden, oto pazarlarından, mezattan bulup beğendiğiniz aracı sizin yerinize, kapsamlı bir biçimde ekspertiz eder.
BÖYLECE,
Satın aldığınız araca değerinin üstünde bedel ödemezsiniz, Kazasız hasarsız araç alırsınız,
Hasar, kaza ve arızaları hakkında güvenilir bilgiye ulaşırsınız,
Tam ekspertizi yapılmış 2.el araç sahibi olursunuz,
Araca ait trafik ve vergi borçlarından haberdar olursunuz

Aracın kilometre ve orjinal/değişmiş parçalarını öğrenirsiniz,
Bakım yapılacak noktaları hakkında bilgiye ulaşırsınız,



PERT ARAÇLAR NASIL ALINIYOR, SATILIYOR?

OTORAPOR'A DANIŞMADAN ARAÇ ALMAYIN :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder