6 Nisan 2013 Cumartesi

Araç sorgulama Otorapor Oto Expertiz Servislerinde


OTORAPOR, teknik cihaz, ekipman ve robotlarla ikinci el araçların kaza/arıza durumlarını test ve muayene edip, detaylı "oto ekspertiz raporu" düzenleyen Türkiye'nin ilk profesyonel, tarafsız, tam donanımlı Oto Ekspertiz kuruluşudur.
İkinci el oto check up merkezidir.

İstanbul'da 2007 yılında faaliyetlerine başlayan Türkiye'nin ilk "Profesyonel Oto Ekspertiz Servisleri" OTORAPOR, birçok yerli ve ithal aracın alım satım öncesi ekspertizini bağımsızlık ilkesiyle hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirmiştir.


OTORAPOR, 2012 senesinde Amerika Birleşik Devletleri oto ekspertiz ve servis teknisyenleri sertifikasyon kuruluşu ASE ile, Almanya oto ekspertiz otoriteleri KÜS ve GTÜ ile görüşmeler neticesinde kurumsal yapıya geçmiştir. Son teknoloji cihaz, ekipman ve robotları bünyesine katmıştır.


OTORAPOR, konusunda otorite olan eğitimli ve tecrübeli personeliyle, yenilenmiş, yeni kurumsal yüzüyle Türkiye'de oto ekspertiz alanında söz sahibi olmaya devam etmektedir.Tüm cihazlar TÜV, TSE, İSO, CE belgelidir. Servisler tüm Kalite Standartlarına sahiptir. Teknisyenlerin tüm eğitim ve uzmanlık sertifikaları mevcuttur.


OTORAPOR araç tamiri yapmaz, alım satım yapmaz, aracılık yapmaz! Tüm uzmanlığı sadece araba ekspertizidir, sadece araç ekspertiz eder! Rapor eder!


İkinci el araç alım/satımlarında hep bir boşluk olmakta ve her alıcı/satıcı buna çare aramaktadır. Dünya'da bunun örnekleri sağlıklı bir şekilde işlemektedir; Türkiye'de ise henüz bir standart oluşmamıştır. Oto ekspertiz sektöründeki öncülük bayrağını daha yukarı taşıyıp standartları belirlemek ve tarafsızlık esas amacımızdır.




OTORAPOR
PROFESYONEL OTO EKSPERTİZ VE TEST MERKEZİDİR.
TAMİR BAKIM SERVİSİ DEĞİLDİR.

TAMİR BAKIM SERVİSİ OLMADIĞI
VE
BAĞIMSIZ BİR KURULUŞ OLDUĞU
İÇİN
ARABADA OLMAYAN ARIZA BULMAZ, OLAN ARIZAYI GİZLEMEZ.

TEST CİHAZLARININ TESPİT ETTİĞİNİ RAPOR EDER.

YANILMA PAYI SIFIRA YAKINDIR.

OTORAPOR SADECE OTOMOBİL EKSPERTİZ EDER, RAPOR EDER.

OTORAPOR HER ARACI KENDİNE ALIRMIŞ GİBİ
EKSPERTİZ EDER,

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE KUSURSUZ EKSPERTİZ TEK HEDEFİMİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder